Restaurant en keuken

5e jaar
6e jaar
3e graad
Arbeidsmarktfinaliteit

Beschrijving van de studierichting

In de richting Restaurant en keuken word je praktisch voorbereid op de verschillende functies, zowel in de keuken als in de bediening. Je leert er hoe belangrijk teamgeest is en hoe flexibiliteit echt onmisbaar is. In een ruim aantal stage- en praktijkuren staat de beroepsvaardigheid centraal: gerechten bereiden, stijlvol ontvangen en hoffelijk omgaan met klanten, basisregels van hygiƫne en voedselveiligheid, tafelschikken enz.

Infobrochure voeding en horeca
 5e jaar6e jaar
Godsdienst

2

2

Lichamelijke opvoeding

2

2

Maatschappelijke vorming en Nederlands

3

0

Natuurwetenschappen en wiskunde

3

0

Maatschappelijke vorming

0

2

Wiskunde

0

2

Nederlands

0

2

Restaurant en keuken (incl. werkplekleren)

18

18

Totaal

32

32