5e jaar
6e jaar
3e graad
Arbeidsmarktfinaliteit
Beschrijving van de studierichting
In de richting Restaurant en keuken word je praktisch voorbereid op de verschillende functies, zowel in de keuken als in de bediening. Je leert er hoe belangrijk teamgeest is en hoe flexibiliteit echt onmisbaar is. In een ruim aantal stage- en praktijkuren staat de beroepsvaardigheid centraal: gerechten bereiden, stijlvol ontvangen en hoffelijk omgaan met klanten, basisregels van hygiƫne en voedselveiligheid, tafelschikken enz.
Infobrochure voeding en horeca5e jaar | 6e jaar | |
---|---|---|
Godsdienst | 2 | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 | 2 |
Maatschappelijke vorming en Nederlands | 3 | 0 |
Natuurwetenschappen en wiskunde | 3 | 0 |
Maatschappelijke vorming | 0 | 2 |
Wiskunde | 0 | 2 |
Nederlands | 0 | 2 |
Restaurant en keuken (incl. werkplekleren) | 18 | 18 |
Totaal | 32 | 32 |