Onze school

Onze school

Jij zoekt ...

Je zoekt een school waar je je thuis kan voelen. Een school waar je aandacht en kansen krijgt. Een school waar waarden zoals respect, openheid, samenhorigheid, integriteit en engagement geen loze begrippen zijn.

Je bent sterk geïnteresseerd in wetenschappen en technologische toepassingen. Je hebt er aanleg voor en je wilt je talenten ontwikkelen.

Je bent creatief. Je wilt theoretische kennis gekoppeld zien aan praktische toepassingen. Theorielessen kunnen je boeien, maar ook laboratoria, practica, stages en buitenschoolse activiteiten vallen in jouw smaak.

Je wenst een diploma met reële toekomstmogelijkheden: fel gegeerd op de arbeidsmarkt, zodat je later zeker bent van een toffe job, maar tevens geschikt om met succes naar het hoger onderwijs of een andere vervolgopleiding door te stromen.

... wat wij bieden

In de eerste graad gaan we samen met onze leerlingen op stap om het brede onderwijsaanbod te verkennen. Zelf ontdekken waar je goed in bent en waar je interesses liggen is cruciaal om een goede keuze te maken op het einde van het tweede jaar. We trekken volop de kaart van differentiatie zodat alle leerlingen zo veel mogelijk leerwinst kunnen boeken.

In de tweede en derde graad bieden we een brede waaier aan richtingen aan binnen de domeinen STEM en Voeding & horeca.