7e specialisatiejaar
3e graad
BSO
Leerlingen met een vooropleiding in Restaurant en Keuken of Hotel die hun keukentechnieken verder willen uitdiepen en perfectioneren komen ongetwijfeld aan hun trekken in het specialisatiejaar Banketaannemer Traiteur. Theorie en praktijk worden ondersteund door diverse vormen van werkplekleren en een uitgebreide stageperiode in gerenommeerde horecabedrijven.
Het specialisatiejaar banketaannemer-traiteur beantwoordt ongetwijfeld aan een behoefte en een vraag in de samenleving: firma’s en particulieren doen steeds vaker beroep op zelfstandige traiteurs voor hun banketten en recepties. Daarenboven is er een duidelijke markt voor gebruiksklare en gastronomisch bereide recepten.
Infobrochure voeding en horeca7e specialisatiejaar | |
---|---|
godsdienst | 2 |
Engels | 2 |
Lichamelijke opvoeding | 2 |
Project algemene vakken | 4 |
Frans | 2 |
Banketorganisatie | 16 |
Stage | 4 |
Totaal | 32 |