
Menu
Donderdag 21 april 2022
Hapje
***
Lauwwarm slaatje met gebakken scampi's en tomatenvinaigrette
***
Krokant van lam met basilicum, groentenwaaier
en “pommes boulangère”
***
Gebakken ananas met saus van kokosnoot en kerrie-ijs
Aanvang: 12 uur
Plaats: Brabançonnestraat 18 te Leuven
Restaurant: Dirk Boutszaal
Aantal plaatsen is beperkt.
Tijdig reserveren is de boodschap!
De betaling kan ter plaatse met bancontact gebeuren.
€ 30 per persoon, exclusief dranken
Menu
vrijdag 29 april 2022
Hapjes
***
Kreeft | beukenzwam | cantharellen | anijsboter | korenaar
***
Lamskroon | witte asperges | jonge wortel | broccoli
***
Assortiment dessert van warme soufflé | nougat glacé | sorbet
Aanvang: 12 uur
Plaats: Brabançonnestraat 18 te Leuven
Restaurant: Dirk Boutszaal
Aantal plaatsen is beperkt.
Tijdig reserveren is de boodschap!
De betaling kan ter plaatse met bancontact gebeuren.
€ 40 per persoon, exclusief dranken
Bijlage | Size |
---|---|
2022-04-21 - Straffe kost op donderdag.pdf (984.94 KB) | 984.94 KB |
2022-04-29 - Straffe kost op vrijdag.pdf (364.28 KB) | 364.28 KB |