Verkoop kledij en gereedschappen STEM

Verkoop kledij en gereedschappen STEM

Deze webpagina is enkel van toepassing voor de STEM-richtingen. Voor de richtingen Voeding en Horeca kan u alle informatie terugvinden via de pagina: Boeken en materialen > Verkoop kledij hotel

Gereedschapslijsten

Via de knop hieronder kan je de gereedschapslijsten van de STEM-richtingen terugvinden.

Gereedschaplijsten STEM 2023-2024

Bestellen gereedschap

Voor de verkoop van de gereedschappen en de kledij werken we samen met een externe firma. Zij zijn te allen tijde verantwoordelijk voor de verwerking van de betalingen en het leveren van de gereedschappen. Gereedschap en kledij kan enkel besteld worden via de webwinkel.

Naar de webwinkel kledij en materiaal STEM.

Tijdens de praktijklessen is een T-shirt en sweater met logo van de school verplicht. Voor de kledij vragen we om bij benadering de maat op te geven. Uiteraard kan de kledij bij levering gepast worden en wordt deze omgewisseld voor de juiste maat. Voor de werkbroeken kan u de tailleomtrek meten en bij benadering de juiste maat hieronder terugvinden. 

MaatC40C42C44C46C48C50C52C54C56C58C60C62C64C66C68
Taillemaat 
In cm
68-7272-7676-8080-8484-8888-9292-9696-100100-104104-108108-112112-116116-120120-124124-128

Afronden van de bestelling

Gelieve de klas en de naam van de leerling op te geven bij de bestelling in het afrekenvenster.

Na het afronden van uw bestelling zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen met alle betalingsgegevens. Omdat deze mail automatisch wordt verzonden, is het mogelijk dat deze in uw spam-box is terecht gekomen. Indien u niets ontvangen heeft, kan u een bericht sturen naar gereeedschap@vti-leuven.be.

Afrekenen

Het gereedschap en de kledij worden in onze school verkocht door een externe firma. Betalingen kunnen enkel gebeuren via overschrijving naar de Firma Kestens op rekeningnummer: BE84 3632 0173 2859- BIC: BBRUBEBB. Vermeld steeds bij de betaling het bestelnummer, de klas en de naam van de leerling, bv:  “bestelling 999-3ME-Naam & Voornaam”.

Gelieve er rekening mee te houden dat het enkele dagen kan duren alvorens uw bestelling en betaling is verwerkt door de boekhouding van de externe firma.

Opgepast

Ga niet in op mails waarin gevraagd wordt om te klikken op een link om de status van uw betaling of levering te vinden. De school zal ook nooit sms-berichten sturen.

Onze school of de firma maakt geen gebruik van automatische betalingen, indien u toch een mail zou ontvangen met de vraag om een betaling uit te voeren op een ander rekeningnummer dan dit vermeld op deze pagina, heeft u waarschijnlijk te maken met een frauduleuze mail.

Levering

Op woensdag 30 en donderdag 31 augustus moet het gereedschap klassikaal afgehaald worden na het afhalen van de laptop. De planning kan je terugvinden via deze link.

Tijdens deze afhaalmomenten krijgen de leerlingen een kluisje toegewezen  zodat het gereedschap en de kledij onmiddellijk kan opgeborgen worden. 

Tijdens de afhaalmomenten is er geen mogelijkheid om ter plaatse te betalen of niet betaalde bestellingen af te halen.

Nabestellingen

Tijdens het schooljaar kunnen nabestellingen blijven gebeuren via de webwinkel. Het is mogelijk dat in de loop van het schooljaar 2023-2024 prijswijzigingen door de externe firma zullen gebeuren. De prijs aangegeven is de webshop is steeds de meest recente prijs. 

Informatie

Heeft u nog vragen, mag u deze altijd stellen via gereedschap@vti-leuven.be. Gelieve er wel rekening mee te houden dat tijdens de vakantie deze mail niet dagelijks wordt gelezen en er enkele dagen kunnen overgaan vooraleer u antwoord krijgt.