Nieuwsbrief Hotelschool

VTI Hotelschool nodigt uit

VTI@HOME - Wild

Nieuwsbrief

Een boeiende en leerrijke maand voor onze leerlingen in oktober.

VTI@HOME - 7BT/RD

Leerlingen leren over duurzaamheid en veganistische voeding MASTERCLASS BOS+ EVA-project – 7BT/7RD

Maken van geschenkmanden voor de “dag van de leerkracht” – 5 en 6RK

Eerste BISTRO – 4RK

Werkplekleren FACULTY CLUB – 5 en 6 RK

Eerste maal opdienen voor gasten - 3RK

Aanleren Russische dienst - 3HO

Ons programma voor november-december

  • Eetcultuur en masterclass van de wijnen, cocktails en mocktails VTI goes WILD
  • Masterclass door Marc Olmen “SINT HUBERTUS” over wild
  • Masterclass door Marius Bosmans chef van de Faculty Club “Hoe breng ik een parel van een bord naar mijn gast”
  • Masterclass door Jens Torfs “Gin en bieren” firma FDW in Bertem
  • Masterclass door Tom Dillemans sommelier Arenberg en winnaar sommelier Vlaams Brabant 2020
    “Het verhaal rond wijn en wijngaardbeheer specifiek de druivelaar”
    “Basis van de wijngaard en productie van wijn”
    “Basis qua degustatie technieken”
  • Sollicitatietraining Jobexpo
  • Werkplekleren in “Le bon pain” in Brussel “Van graan tot pasta of brood”
  • Het ontwerpen van ons Sinterklaasmandje door Meester bakker “Joao Martins”
  • Masterclass door Johan Carron “Bladerdeeg en leuke salades” firma Vandermoortele
  • Baristaopleiding door Kris Van Guyse van firma tane rosters collective
  • Masterclass door meesterbakker Dries Olie “Van klassieke taart tot luxe gebak”
  • Kerstontbijt met pakketjes